Lentokenttäajot Lappeenrannassa..


Viikon oli ja meni. Perjantaina lähettiin aika myöhään ajelemaan kohti Lappeenrantaa. Klo 01.30 saavuttiin huhtiniemen leirintäalueelle. Ei kun heti miten nukkumaan jotta jaksaa herätä aamulla.

Lauantaina klo 6 herätys.. Siinä pientä torkkumista sängyssä ja sit heti miten ylös pesulle ja ettimään ruokapaikkaa.. Shellille päädyttiin josta toasti ja kaakoa (päivän eväät). -> Ajelemaan kohti lentokenttää. Sielläpä alkoi ollakin muitakin busanistejä (klo 7.30). Eikun busat riviin ja tarkistamaan kaikki maholliset systeemin. Noin klo 9 maissa päästiin ekoja vetoja ajamaan.. Eka meni persiiksi.. yritin vaihtaa 6:lta 7:lle jota ei tietenkään ollut ja siinä menetettiin arvokkaita sekuntteja :( Tutka näytti vain 322.. ihme kulmassa varmaan saavuin koska oma calibroitu mittari näytti 332 ja vbox 335 (virallinen mittauslaite)
Siten seuraavaa vuoro odottamaan. klo 13 pitäisi päästä.

klo 13 maissa sitten kysylemään että joko joko.. ei pääse.. klo 15.. okei silloin sit..

klo 15 dodiin joko päästään.. ei päästä ajamaan.. joko jonotatte tai sitten klo 18 jälkeen.. Siispä jonottamaan.. noin klo 17.xx päästiin sitten ajamaan.. Voi helvata mitä vastatuuli.. rupes nostamaan keulaa ylös kun vauhti karvanpäälle 300km/h!.. Pakko oli höllätä ja sit jatkaa kaasutusta. Persiiksi meni sekin veto. Tästä vedosta en kerennyt kattomaan mitä vbox näytti , mutta tutka 319 joten epäilen ettei vboxin kanssa hirveän paljon enempää.

Sen jälkeen busa kärriin ja syömään. Käytiin superelvikset syömässä ja takas leirintäalueelle.
Seuraavaksi oli vuorossa saunaa.. kylläpä teki sitten hyvää.

Tänään herättiin noin klo 9 maissa josta aamupalalle Abc:lle ja sit kohti nokka Joensuuta. Joke ja Wyfell ohittivat meidät noin 53min ajomatkan jälkeen (tulivat just Abc.lle kun myö lähettiin ajelee).

Ihan mukava viikonloppu odotteluista huolimatta. Kiitos mökin väelle, järjestäjille ja muille busanisteille.

Kuvia tapahtumasta

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

unta

känin häkki

2.3.2014 Pelejä ja taas pelejä.