juhlia ja juhlia..

Viikonloppu alkaa olla pikkuhiljaa ohitse. Tämä viikonloppu menikin aika nopsasti, kun perjantaina aloitettiin työpaikalta siirtymällä karting radalle. Firman sisäisissä kisoissa tulikin toinen sija. Seuraavaksi siirryttiin sitten viettää sauna-iltaa ja grillaamaan. Hyvää evästä oli ja kiitos siitä järjestäjille.

Lauantaina meno sitten alkoi vaimon siskon 30v juhlilla. Juhlissa riittä syötävää ja juotavaa. Kaikki ruuat oli tehty hyvin ja järjestelyt pelittivät kiitos siitä järjestäjille. :P Kotia selvittiin klo 06 maissa josta alkoi unen sadattelu.

Tämä päivä alkoikin sitten kivasti pienellä kurkkukivulla ja niskan jomotuksella. Ilmeisesti ei ollut hyvä idea jättää juhlanpaikan ikkunoita auki koko ajaksi.. Yöllä oli jopa -5c pakkasta..

Kesä suunnitelmat ovat kyllä melko auki vielä tässä vaiheessa. Ainakin 14.6.2008 Lappeenrannan lentokentälle olisi tarkoitus mennä, kun siellä järjestetään taasen "suoraan" ajot moottoripyörille ja autoille. Asuntomessuillakin vaasassa olisi kiva käydä, mut saa nyt sit nähdä onko kaikkeen kivaan aina varaa.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

unta

känin häkki

2.3.2014 Pelejä ja taas pelejä.